Practise and Pass Flyers – Pupil’s Book

5.009 Ft 4.508 Ft

A2

Cambridge English Young Learner’s test

Practise and Pass Flyers különösen hasznosak azoknak a tanulóknak, akik viszonylag rövid idő alatt vagy egy másik tankönyv kiegészítéseként készülnek a Cambridge YLE tesztre. 20-30 óra anyagot tartalmaz

A Delta Publishing Kiadótól

Cikkszám: 9783125017238. Kategória: . Címkék: , , , , .

Termékleírás

Practise and Pass Flyers sokkal több, mint gyakorló tesztek gyűjteménye. Az életszerű, kommunikatív tevékenységek segítségével egy jól követhető, világos fejlődési folyamaton belül készülhetnek fel, gyakorolhatnak, majd vizsgázhatnak sikeresen a tanulók.

 

A „felkészülési” szakaszban a nyelvi bevezetés található, majd a “gyakorlat” részben a nyelvet értelmes és szórakoztató módon gyakorolják, végül a “vizsga” szekcióban olyan módon tesztelik, amely a végső, valódi feladatsorhoz hasonló.

 

A Student’s Book további három részre tagolódik, külön fejezetekkel, amelyek lefedik a vizsga szövegértési-, beszéd-, olvasási és írásbeli készségekre vonatkozó részeit, így lehetővé teszik a részek külön-külön begyakorlását, amennyiben ez szükséges.

 

A könyv tele van szórakoztató ötletekkel és a vizsgával kapcsolatos hasznos tippekkel, amelyek segítenek a tanulóknak a teszt teljesítésében. A kötet végén egy teljes gyakorló teszt is megtalálható.

További információk

Súly259 g
Méretek21 x 29.6 x 0.4 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Készségfejlesztő, Vizsgafelkészítő

Termékjelleg

Cambridge Flyers

Sorozat

Delta Young Learners angol tanfolyam

Szerző

Viv Lambert, Cheryl Pelteret

Terjedelem

80 oldal

Nyelvi Szint

A2

Kiadás éve

2011

BS ID

104026

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Practise and Pass Preliminary for Schools - Student's Book - Tartalomjegyzék
10.2 KiB
22 Downloads
Details

Mintaoldalak