Idén is lesz NYESZE konferencia

 

A Nyelviskolák Szakmai Szövetsége idén április 7-én is megrendezi szokott éves konferenciáját, amely során a szakma jeles képviselőinek közreműködésével előadások és műhelymunkák nyújtanak gyakorlati, módszertani segítséget az idegen nyelvet tanító kollégáknak.

 

A “SOKSZÍNŰ NYELVTANULÓK – SOKOLDALÚ NYELVTANÁROK” mottót viselő rendezvény fontos kérdéseket jár körbe, mint pl. hogyan kovácsolhatunk előnyt a sokszínűségből, hogyan lehet a különbségek ellenére vagy éppen azok miatt érdekesebb és hatékonyabb a tanulás, inspirálóbb, motiválóbb a munka? Ennek tükrében a főbb témák köré csoportosulnak az előadások, workshop-ok:

 

-a sokszínű nyelvtanuló csoport motiválása

 

-speciális igényű, képességű nyelvtanulók

 

-horizontális tudásátadás: diák tanít diákot

 

-differenciált tanítás, kooperatív tanulás.

 

A Klett Kiadó elkötelezetten támogatja az idegen nyelvi  kultúráért dolgozó szakmai szervezetek és az idegen nyelvet oktató pedagógusok munkáját! Büszkék vagyunk arra, hogy a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének gyémánt fokozatú támogatói lettünk!

 

A Klett Kiadó a NYESZE konferencián idegen nyelvi kiadványaival és angol valamint német nyelvű konferencia-előadásaival képviselteti magát.

 

Jelentkezés és további információk a konferenciáról itt >>